Bekijk onze speeltuigen

Ziehier alles wat wij voor u kunnen doen.  Mocht je zelf een speelidee hebben denken wij daar natuurlijk graag over na!

Contacteer de speelpleinbouwers

Kleutertoestel Octopus

ONS PARELTJE!

Hier zijn we zeer trots op: onze eigen 'speeltoren'.  We zijn er in geslaagd om een leuk speeltoestel voor kleuters te ontwerpen dat toch zeer laag bij de grond (onder de 60cm) blijft wat betreft valhoogte.  Dit zorgt ervoor dat er geen speciale valdemping zoals rubbertegels, zand, of houtschilfers moeten aangebracht worden.  Dat maakt het toestel natuurlijk lekker betaalbaar!

Onze 'octopus' bestaat uit 8 speel-armen van elk 3 meter lang die naar een achthoekig platform leiden.

Prijzen en meer info

SPIDERKID

ONS ZOTSTE, MAFSTE, LEUKSTE!

Dit vinden wij het meest speelimpulsen biedende toestel dat we tot nog toe konden bedenken!  Naast klimmen en klauteren en bewegen en springen en nog vanalles lokt dit speeltoestel ook tik- en andere regelspelen uit.

 

Prijzen en meer info

Propere Voeten Parcours

Een 'blote voeten pad' maar dan in 't proper: geen zand, houthaksel, modder, noch water, wel verschillende onderdelen met plankjes, buizen, grastapijt, zeildoek, ...   Het ene stuk voelt zacht, het andere hard, dan weer glad of ruw, prikkend of kietelend.

Prijzen en meer info

Apenparcours

ONZE HIT!

Wij bouwen een lang slingerend speeltoestel uit verschillende onderdelen.  Er is plaats voor evenwicht, behendigheid, kracht, lenigheid.  We bouwen onderdelen voor kleuters, voor 9-jarigen, voor 12-jarigen, onderdelen die de juffen ook geregeld eens willen testen, ...  Dit toestel is zeer modulair.  We kunnen bouwen op gras, op tegels, op beton, op zand, ...   Doordat we in dit toestel nergens de valhoogte van 60 centimeter overschrijden moet er helemaal geen valdempende ondergrond geplaatst te worden.

Prijzen en meer info

Twist 'n Shout

De Twist en Shout is een spel waarbij de kinderen handen, voeten, maar ook hoofd en kont lenig alle kanten op dienen te bewegen om de gekleurde stippen die overal rond op de klimconstructie bevestigd zijn te bereiken.  Er zijn 2 ronddraaiende wijzers die beslissen waar welke lichaamsdeel naartoe geplooid dient te worden.  Dit spel doet uiteraard denken aan het populaire gezelschapsspel ‘twister’, maar vergis je niet, dit is leuker!

Soms willen de kinderen misschien de regels van het spel niet volgen en gewoon wat klimmen of hangen aan de wirwar van balken en platformpje, dat mag ook!

Prijzen en meer info

Hangmatten paradijs

Zo simpel als een hangmat en toch zo leuk.  Dit speeltoestel voor kinderen en jongeren waar ook de juffen deugd van hebben komen we graag bij u bouwen!

Prijzen en meer info

TRIBUNES EN ARENA'S

wij kunnen voor u -buiten- een tribune of arena bouwen, noem het een buitenklas als je wil.

Prijzen en meer info

Panna-voetbalveldje

Hoewel koning voetbal op de speelplaats soms wat plaats moet maken voor ander vertier kunnen we de voetballers toch niet helemaal aan hun lot overlaten...  Wij bouwen met hout een rond 'panna-veld' dat veel minder plaats in neemt dan het traditioneel voetbalveld maar waar de voetballertjes toch hun ding in kunnen doen.

Prijzen en meer info

Speciallekes

zoals je op de foto's kunt zien mag je ons heel veel vragen.  Of nog liever: stel ons je speel-probleem voor en wij gaan op zoek naar een oplossing.

Prijzen en meer info

Paal- en Boomhutten

ONZE TROTS!

We krijgen steeds meer vraag om paal- en boomhutten te bouwen op scholen en speelpleinen.  Natuurlijk zijn wij daar zeer blij mee!  Maar pas op, wij bouwen geen tuinhuisjes op palen noch boomchalets in rijke tuinen.  Wij werken steeds voor kinderen, dus een boomhut bij ons wordt steeds een speeltoestel!

Prijzen en meer info